Skriv artikler online for at tjene penge

Men jeg vil virkelig gerne skrive om 1916 Easter Rising i Irland og Arbour Hill Memorial Park her. 

Jeg har nok materiale til mange artikler, men vil begrænse mig til kun seks for udfordringen og derefter skrive de andre, når det er overstået.

naviger hertil

Dag 2.

Skriv artikler online for at tjene penge

Har samlet sammen den forskning, jeg har for de irske historiehubs. Det er svært at tage kun få tilfælde ud og gøre dem til læsbare artikler.

Jeg besluttede at skrive den første om besøget af præsident John F Kennedy til Irland og Arbour Hill Memorial Park. Jeg vil bruge dette som et anker for at forklare, hvem der er begravet der og hvorfor.

Du kan læse denne første irske historieartikel, jeg har skrevet her.

Dag 3.

Dette er hårdt arbejde, men jeg elsker det. Jeg arbejdede gennem natten for at afslutte to irske historieartikler. Jeg havde til hensigt at bruge den første som et anker, og da jeg offentliggjorde den, indså jeg, at bortset fra det korte resumé af hver af de fjorten mænd, der blev henrettet, havde jeg ingen artikler klar til at uploade i linkskapslen.

Jeg skulle virkelig have ventet og udgivet dem sammen, men når jeg har skrevet en artikel, kan jeg normalt ikke vente med at dele det.

Her er de to, jeg offentliggjorde i dag.

Dag 4.

Når jeg skriver om et emne jeg elsker, har jeg tendens til at blive distraheret, når jeg undersøger det. Så jeg bruger mange timer til at læse og nyde det

Det lykkedes mig at få en anden irsk historieartikel udgivet, selvom det var i de tidlige timer om morgenen. Du kan læse den her.

Dag 5.

Brugte hele dagen til at skrive tre irske historieartikler. Disse var allerede blevet klargjort og manglede kun at blive samlet i en læsbar form. Det tog mig for evigt.

Jeg skal koncentrere mig om mere kommercielle artikler nu. Jeg har til hensigt at skrive fem julegaveartikler, og derefter de sidste fem om at skrive artikler

Et af mine online mål er at tjene flere penge onlinemed min skrivning, så jeg skal gemme de irske historieartikler, indtil jeg har skrevet de andre. Husk, jeg er meget overrasket over, at en artikel jeg skrev om irske kvindelige fanger transporteret til Australien har tjent mig penge.

Det er en del af de andre femten irske historieartikler, jeg skrev omkring marts og april i år. De andre klarer sig meget godt for læserskab, men tjener ikke så mange penge endnu. Måske er årsagen, at artiklen er ældre. Det er dog godt nok.

Vil uploade de tre artikler i morgen fordi jeg er for træt nu, og det tager et par timer at gøre.

Dag 6.

Er færdig med at uploade de tre irske historieartikler, jeg skrev i går. Jeg har formået at afslutte syv om 1916 Easter Rising her.

Jeg vil stadig skrive om de resterende syv mænd, der er begravet der, og jeg har et par ideer til artikler om kvinders deltagelse og de unge børn, der også kæmpede i denne Rising. Du kan læse navene, jeg har offentliggjort, nedenfor.

 

Dag 1.

Jeg må indrømme, at jeg sov det meste af dagen og derefter måtte gå tilbage i seng efter blot et par timer. Og så sov jeg i yderligere 11 timer og 40 minutter. Jeg tror det kaldes at brænde ud lol.

Var ret irriteret med mig selv for at spilde al den tid i søvn, men hvad kan man gøre, jeg formoder, at jeg havde brug for det.

Dag 2.

Stadig i udbrændt tilstand tror jeg. Min hjerne nægter at arbejde. Jeg kan ikke synes at få skrevet igen. Dette er slet ikke godt. Jeg er bag ud med artiklene som det er.

Jeg laver jule-artiklerne næst, så jeg lavede nogle forbederelser til dem.

Dag 3.

Jeg besluttede at hoppe ind og skrive skrive-artiklerne næst i stedet for dem om jul. Jeg formåede at offentliggøre min første skrive-artikel i dag, som jeg var meget taknemmelig for. Jeg har virkelig brug for at komme tilbage i gear nu, for tiden løber ud!

Dag 4.

Fik tre artikler udgivet i dag så meget tilfreds med mig selv, hvis ikke opbrugt. Som medlem af teamet skal vi udfylde et resumé af hver gruppe af hubs, vi er færdige med. Jeg lavede denne på de irske historie hubs.

Dag 5.

Jeg afsluttede de sidste to julegaveartikler og har offentliggjort dem. De tog lang tid, fordi jeg ønskede, at de skulle se godt ud. At få folk til at købe fra Amazon tror jeg meget på har med præsentationen, samt god information, at gøre.

Jeg har opnået det med alle fire julegaveartikler.

Dag 6.

Skriv artikler online for at tjene penge

Jeg har kun skrevet én artikel i dag. Jeg troede, at denne kun ville tage mig et par timer, men tog mig næsten seks. Så jeg var for træt til at gøre mere i aften.

Jeg har fem tilbage til at lave og kun et par dage tilbage. Ikke sikker på om jeg kan nå deadlinen.

Denne næste artikel var det krævede resumé for udfordringen fra Doctor Who-artiklerne, som jeg skrev i ugen før. Jeg ville ønske jeg havde lyttet til nogle af de mere erfarne forfattere i forummet.

De sagde, at det var bedst at skrive Summary Hub, så snart du er færdig med emnerne i den kategori. På den måde er de friske i dit sind. Jeg tog ikke hensyn til dette råd, og det var derfor, det tog så lang tid at skrive.

Dag 7.

Jeg har brugt omkring 16 timer efterbehandling af de sidste 5 artikler til udfordringen. Jeg havde meget af den skrift, der var skrevet på forhånd, så jeg kunne offentliggøre de fem skriftlige artikler i går aftes og i dag.

Så træt, jeg kan næsten ikke tænke, men det er en dejlig træthed. Jeg er meget tilfreds med min succes i denne udfordring. De fem skrive-artikler er nedenfor.

Dag 8.

Jeg læste gerne andre artikler fra holdet og besøgte forummet. Så læser jeg, at resuméet kun bør være en artikel for alle de tredive, vi havde skrevet under udfordringen. Og værre endnu, at resuméet ikke tæller i de tredive vi forventes at skrive.

Det betød at jeg var fem artikler kort for udfordringen, og havde kun to dage at gå på! Jeg arbejder på dem nu.

 

Online Skrivelektioner

HubPages 60-dages udfordring har helt sikkert været værd at deltage i og færdiggøre

Jeg har nået alle de mål, jeg satte mig for at færdiggøre i begyndelsen af udfordringen. Mine læsere og målrettede trafik er steget, og det har også min indtjening fra Google AdSense. Jeg sælger nu ca. ti til tolv varer om måneden på Amazon-netbutikken.

Med alt, hvad jeg har lært her på HubPages, ved at deltage i den udfordring, ved jeg nu med fuld tillid, at mine artikler fortsætter med at tjene mig penge online her på HubPages.