Skriv Artikler Online For At Tjene Penge – Del 2

Skriv Artikler Online For At Tjene Penge - Del 2

Online Forfattersider

Jeg har altid elsket at skrive og så jeg besluttede at lære at skrive artikler online.
Nu bliver jeg betalt en månedlig indkomst for det, og jeg elsker det.

Misforstå mig ikke, det er meget hårdt arbejde, og det tog mig år at lære, hvor bedst det er at gøre det. Jeg havde publiceret artikler i over tredive år i magasiner og aviser.

Brug af online skrivemaskiner

 

At skrive online

Men jeg opdagede at det at skrive artikler online var helt anderledes. Jeg var nødt til at lære om Keyword Research og Search Engine Optimization. Sådan uploades billeder og videoer til artiklerne. Og meget mere.

Jeg har skrevet en dagbog for 30 dage i løbet af det første år af min skriftlige oplevelse online. Jeg håber, at det giver dig opmuntring til at fortsætte med din skriftlige karriere.

 

Online forfatterside – HubPages

Jeg blev medlem af et gratis online skriftligt websted på Hubpages. Det var det bedste, jeg nogensinde har gjort. Softwaren er meget nem at bruge med mange vejledninger, hvis du sidder fast. Hver ny artikel, digt eller fiktionstykke skal godkendes af Hubpages personale, før du får lov til at offentliggøre det.

Dette er at holde den meget høje standard for skrivning, som webstedet er kendt for. Hvis det sendes tilbage til revision, og du ikke ved, hvordan du kan forbedre det, så vær ikke bange.

Du kan gå til fora og bede nogle af de mange forfattere der om at se på det og give dig råd og tips.

Jeg har været der fire år nu og tjener i gennemsnit 500DKK til 870DKK om måneden. Det andet og tredje år fik jeg i gennemsnit 1250DKK til 2330DKK om måneden.

Men det ændrede sig for alle forfattere, da Google introducerede Panda Change. Det var et slag, men vi kom over det. Jeg har holdt ved at skrive, fordi jeg elsker det, og jeg tjener stadig nogle penge hver måned.

Denne dagbog handler om mit daglige skriveliv i 30 dage i mit første år og hvordan jeg kom videre. Jeg lærte om SEO og andre internetregler, og jeg havde brug for hjælp og opmuntring. Jeg tjente ikke min første udbetaling på 625DKK fra Google AdSense i omkring syv måneder.

Du vil se fra at læse dette, at det at skrive online for at tjene penge ikke er bliv-hurtigt-rig svindel. Det kræver meget arbejde og tid.

Dagbog for min nye skrivekarriere i 30 dage

På skrivewebstedet havde nogle medlemmer oprettet en udfordring til at skrive 30 artikler på 30 dage.

Brug derefter de næste tredive dage på at reklamere og tilbage-lænke for den bedste søgemaskineoptimering. Hvordan jeg kom igennem hver dag i udfordringen, er beskrevet her

Der var dage, hvor jeg kunne bruge 12 til 15 timer til at skrive to eller tre artikler og andre dage, hvor jeg var så syg, at jeg ikke engang kunne tænde computeren. Det lykkedes mig at få de tredive artikler skrevet indenfor fristen. Det var hårdt arbejde, men følelsen af præstation var også fantastisk.

Jeg havde online skriftlige mål, som jeg ønskede at opfylde i de 60 dage. HubPages 60 Day Challenge er nu over for mig. Ønsker du at blive medlem af HubPages og deltage i den næste 30-dages udfordring?

Denne dagbog vil hjælpe dig med at beslutte. Så hvis du er interesseret i, hvordan jeg gjorde det dagligt, kan du læse alt om mine skrivemåder her.

 

Dag 1.

Brugte de sidste par dage til at researche for mine Google-artikler. Jeg har besluttet de fem relaterede til Google, som jeg vil skrive

Dag 2.

Netop offentliggjort min anden artikel. Du kan læse den via dette link nedenfor.

Dag 3

Ikke en meget produktiv dag til at skrive i, fordi min astma var slem. Så jeg fik ikke den tredje offentliggjort. Det lykkedes mig at læse ganske få af de opdaterede Hublogs fra resten af holdet, for at se hvordan alle andre var med.

Dag 4

Fik lavet lidt mere forskning på mine Google-artikler i dag, men stadig ikke i stand til at være kreativ nok til at skrive dem. Hvis min astma ikke er så slem, så måske i morgen.

Jeg fik e-mail fra Sunforged selv og kunne få adgang til forummet. Jeg læste hans tråd om vigtigheden af rss feeds. Det er fantastisk, hvordan tingene går. Jeg har studeret om rss i lange tider. Tanken bag det og hvordan man gør det ordentligt har undveget mig.

Da jeg læste Sunforgeds tråd klappede det bare sammen. Så jeg kunne tilføje andre forfatteres rss feeds om udfordringen til mine hubs og på de rss websteder, som Sunforged venligt opførte i hans rss-artikel.

Længere nede på den tråd forklarede en anden forfatter, hvordan man konfigurerede en rss feed, så jeg kunne også gøre det for første gang. Lærte meget i dag, meget taknemmelig og glad for det.

Dag 5

Min astma er stadig ikke tilbage under kontrol, men bedre. Jeg har formået at få min tredje Google-artikel udgivet endelig. Du kan læse den her.

Dag 6

Jeg har lært meget mere i dag ved at læse diskussionerne på forummet og nyde det. Har læst og kommenteret på flere artikler og tjekket ind på nogle få hublogs for at se, hvordan alle klarer sig.

Dag 7

Hvor gik denne første uge til! Tiden flyver virkelig, når du har det sjovt. Det er svært at arbejde med at studere og forstå så meget information. Tak til alle de andre forfattere i udfordringen for hjælp og råd modtaget i denne uge.

 

Doctor Who Artikler

Dag 1

Kunne få en anden artikel om Google offentliggjort i dag. Jeg har altid en stor tilfredshed, når dette er gjort. Alt forskningen og tiden synes at være det værd. Her er min seneste artikel på Google.

Dag 2

Skriv Artikler Online For At Tjene Penge - Del 2

www.tjenpengefordinmening.dk Jeg modtog en behagelig overraskelse i min email i dag. En journalist fra avisen The Irish Examiner sendte mig efter at have læst min artikel om TB i Irland.

Der er et udbrud af TB i en skole i Cork, så det er i nyhederne. Han bad om tilladelse til at bruge to af billederne i min artikel og interviewede mig om TB. Den artikel, jeg skrev, omfattede interviews fra mine to tanter, som begge tilbragte år i et TB-hospital, da de var 12 og 19 år gamle.

En anden glimrende dag for læring. Tilbragte det meste af dagen på mine artikler og flyttede ting rundt. Dette var for at maksimere min chance for at få Google AdSense-annoncer på det rigtige sted. Værd at bruge tiden.

Dag 3

Jeg nyder forummet og lærer meget der også. Jeg føler mig som en del af holdet og får masser af hjælp, når jeg har brug for det. Jeg har fået en anden Google-artikel udgivet i dag.

Jeg var dog nødt til at lave en hel del forskning på denne. Google har virkelig så meget at byde på, som jeg ikke indså, før jeg skrev dette. Du kan læse det her.

Jeg har startet en anden kategori for udfordringen.

Denne er Doctor Who artikler. Jeg elsker at se dette science fiction tv-show, så disse artikler vil være en fornøjelse at skrive.

Dag 5

Min internetforbindelse er blevet skåret fra hele dagen og driver mig til vanvid. Lykkedes at offentliggøre to nye artikler, så det ikke kan være helt skidt.

Du kan læse dem her.

Dag 6

Læste en masse artikler fra udfordringsholdet. Jeg var også på forummet, jeg synes at lære noget nyt derfra hver dag, hvilket er fedt. Jeg har også formået at få min tredje Doctor Who-artikel færdig og offentliggjort i aften. Linket er nedenfor.

Dag 7

Har skrevet hele dagen og lykkedes at få to mere af Doctor Who-artikler færdige. Det er de sidste af dem for udfordringen. Jeg har til hensigt at fortsætte med flere af disse, når udfordringen er forbi. Tiden går virkelig meget hurtigt, når jeg skriver. Ønsker der var flere timer i dagen.

 

Du kan læse de to seneste Doctor Who artikler her.

Dag 1.

Jeg ville have gemt de irske historieartikler, jeg agter at skrive, til de andre kategorier i 60-dages udfordringen var færdige.

Jeg har tendens til at blive båret væk med dette emne og kunne løbe tør for tid til at skrive de andre.