DSA (en kasse) - Danske Sundhedsorganisationers Arbejdsløshedsfond Klik her og få hjælp til at vælge boks

DSA (en kasse) – Danske Sundhedsorganisationers Arbejdsløshedsfond Klik her og få hjælp til at vælge boks

Kontakt anbefaling af en kasse Undgå alvorlige økonomiske problemer med medlemskab af en ledighedsfond.

Hvis du mister dit job på grund af finanskrisen eller af andre grunde, og du ikke er medlem af en kasserer, kan du ende med store økonomiske problemer. En arbejdsløshedsfond fungerer som en forsikring, der træder i kraft, når du mister dit job og har brug for økonomisk hjælp til  at komme igennem de hårde tider.

I denne artikel fremhæver vi det billigste tilfælde i Danmark, Danske Sundhedsorganisationers Arbejdsløshedsforsikring. Ud over generel information om DSA-tilbud, samt et overblik over DSA’s historie og værdier. Ud over dette får du også relevante oplysninger om de betingelser, du skal møde, før du kan blive medlem.

En kasse er din værgeengel

DSA (en kasse) - Danske Sundhedsorganisationers Arbejdsløshedsfond Klik her og få hjælp til at vælge boks

Før vi kommer til, hvem DSA er, og hvad den kan tilbyde, begynder vi med en kort introduktion af konceptkonceptet til en arbejdsløshedsfond.

Faktisk fungerer en boks som en forsikring, der træder i kraft, når du mister dit job. Et opsigelse eller opsigelse kan være en katalysator for dybe ændringer i dit liv, og derfor er det vigtigt at have et sikkert fundament. Dette fundament giver a-boksen i form af økonomisk bistand og kompetent rådgivning, så du kan komme godt i dit arbejdsliv.

For at være berettiget til arbejdsløshedsunderstøttelse og andre finansielle tjenesteydelser kræver de fleste kasser dig at være medlem for et år. Med andre ord bør du overveje et a-kasse-medlemskab som en forebyggende indsats, der sparer dig for den økonomiske kløft, hvis du mister din primære indtægtskilde. Samtidig er det et krav om at blive optaget i en ledighedsfond, at du allerede er i arbejde.

Som medlem af en a-boks vil du blive opkrævet et fast månedligt gebyr. Beløbet afhænger dels af den boks du vælger, og de finansielle tjenester, du betaler. Det samlede beløb kan dog trækkes fra skatten. Findbilligfagforening

 

DSA’s a-kasse kun til bestemte professionelle grupper

DSA medlemmer er primært i de professionelle grupper af fysioterapeuter, bioanalytikere, sygeplejersker, radiologer, jordemoder og ergoterapeuter. DSA har eksisteret siden 1942 og blev etableret efter anmodning fra en dansk sygeplejerskeboks [2]. Dette betyder, at selv om DSA oprindeligt var sygeplejersker, har organisationen siden indarbejdet nye erhverv. Senere, hvor ergoterapeuter og fysioterapeuter sluttede sig i 2006.

Bureau of Labor har lavet en oversigt over danske kasser, der viser DSA-kassen ved. Den 1. oktober 2009 havde 79.015 medlemmer, og en medlemstilfredshed gennem bestyrelsen 67 procent. Siden 2009 har DSA oplevet tilknytningsvækst, og boksen tæller derfor 81.562 medlemmer i 2010 [3].

DSA er den billigste kontant i Danmark, da kontantforsikringer koster 4.368 kr. I et år, mens førtidspension og pensionstilskud forlader prisen til 9.636 kr. I et år.

Lidt om DSA værdier

DSA (en kasse) - Danske Sundhedsorganisationers Arbejdsløshedsfond Klik her og få hjælp til at vælge boks

Som nævnt ovenfor har DSA adgangskriterier, der afgrænser en tabel for medlemmer af bestemte faggrupper. A-boksen er en af ​​de såkaldte “gule bokse”, som er politisk uafhængig og kun understøttet af medlemmernes professionalisme.

DSA har etableret et sæt værdier og mål for sine bestræbelser på sine medlemmer:

  • DSA vil give sine medlemmer en unik arbejdskamp, ​​der er mandat af rådgivning fra uddannede sundhedskonsulenter.
  • DSA tilbyder sine medlemmer fuld adgang til den digitale jobsøgning.
  • DSA tilbyder en hurtig og kvalificeret forsikringstjeneste
  • DSA er udarbejdet med hjælp fra socialarbejdere, hvis et af DSA-medlemmer bliver eller kommer ind i det sociale system.
  • DSA giver sine medlemmer mulighed for at få råd fra fagfolk specialiseret inden for områder som førtidspension, forsikring og social lovgivning.
  • DSA holder medlemsmøder landsdækkende
  • DSA yder bistand til at sikre medlemmets rettigheder i forbindelse med sygdom og barselsorlov.

Som værdier og mål for DSA demonstrerer, er DSA meget mere end en boks. Finansiel bistand ledsages af kompetent rådgivning og en bred vifte af tilbud, der kan hjælpe dig mere, hvis du mister dit job.

Flere oplysninger om DSA’s a-kasse

DSA samarbejder med seks faglige organisationer, blandt andet Danske Bioanalytikere, Danske Fysioterapeuter, Dansk Sygepleje Råd, Ergoterapeutforeningen, Dansk Radiologforbund og Jordemoderforeningen.

Skriv artikler online for at tjene penge

Skriv artikler online for at tjene penge

Men jeg vil virkelig gerne skrive om 1916 Easter Rising i Irland og Arbour Hill Memorial Park her. 

Jeg har nok materiale til mange artikler, men vil begrænse mig til kun seks for udfordringen og derefter skrive de andre, når det er overstået.

naviger hertil

Dag 2.

Skriv artikler online for at tjene penge

Har samlet sammen den forskning, jeg har for de irske historiehubs. Det er svært at tage kun få tilfælde ud og gøre dem til læsbare artikler.

Jeg besluttede at skrive den første om besøget af præsident John F Kennedy til Irland og Arbour Hill Memorial Park. Jeg vil bruge dette som et anker for at forklare, hvem der er begravet der og hvorfor.

Du kan læse denne første irske historieartikel, jeg har skrevet her.

Dag 3.

Dette er hårdt arbejde, men jeg elsker det. Jeg arbejdede gennem natten for at afslutte to irske historieartikler. Jeg havde til hensigt at bruge den første som et anker, og da jeg offentliggjorde den, indså jeg, at bortset fra det korte resumé af hver af de fjorten mænd, der blev henrettet, havde jeg ingen artikler klar til at uploade i linkskapslen.

Jeg skulle virkelig have ventet og udgivet dem sammen, men når jeg har skrevet en artikel, kan jeg normalt ikke vente med at dele det.

Her er de to, jeg offentliggjorde i dag.

Dag 4.

Når jeg skriver om et emne jeg elsker, har jeg tendens til at blive distraheret, når jeg undersøger det. Så jeg bruger mange timer til at læse og nyde det

Det lykkedes mig at få en anden irsk historieartikel udgivet, selvom det var i de tidlige timer om morgenen. Du kan læse den her.

Dag 5.

Brugte hele dagen til at skrive tre irske historieartikler. Disse var allerede blevet klargjort og manglede kun at blive samlet i en læsbar form. Det tog mig for evigt.

Jeg skal koncentrere mig om mere kommercielle artikler nu. Jeg har til hensigt at skrive fem julegaveartikler, og derefter de sidste fem om at skrive artikler

Et af mine online mål er at tjene flere penge onlinemed min skrivning, så jeg skal gemme de irske historieartikler, indtil jeg har skrevet de andre. Husk, jeg er meget overrasket over, at en artikel jeg skrev om irske kvindelige fanger transporteret til Australien har tjent mig penge.

Det er en del af de andre femten irske historieartikler, jeg skrev omkring marts og april i år. De andre klarer sig meget godt for læserskab, men tjener ikke så mange penge endnu. Måske er årsagen, at artiklen er ældre. Det er dog godt nok.

Vil uploade de tre artikler i morgen fordi jeg er for træt nu, og det tager et par timer at gøre.

Dag 6.

Er færdig med at uploade de tre irske historieartikler, jeg skrev i går. Jeg har formået at afslutte syv om 1916 Easter Rising her.

Jeg vil stadig skrive om de resterende syv mænd, der er begravet der, og jeg har et par ideer til artikler om kvinders deltagelse og de unge børn, der også kæmpede i denne Rising. Du kan læse navene, jeg har offentliggjort, nedenfor.

 

Dag 1.

Jeg må indrømme, at jeg sov det meste af dagen og derefter måtte gå tilbage i seng efter blot et par timer. Og så sov jeg i yderligere 11 timer og 40 minutter. Jeg tror det kaldes at brænde ud lol.

Var ret irriteret med mig selv for at spilde al den tid i søvn, men hvad kan man gøre, jeg formoder, at jeg havde brug for det.

Dag 2.

Stadig i udbrændt tilstand tror jeg. Min hjerne nægter at arbejde. Jeg kan ikke synes at få skrevet igen. Dette er slet ikke godt. Jeg er bag ud med artiklene som det er.

Jeg laver jule-artiklerne næst, så jeg lavede nogle forbederelser til dem.

Dag 3.

Jeg besluttede at hoppe ind og skrive skrive-artiklerne næst i stedet for dem om jul. Jeg formåede at offentliggøre min første skrive-artikel i dag, som jeg var meget taknemmelig for. Jeg har virkelig brug for at komme tilbage i gear nu, for tiden løber ud!

Dag 4.

Fik tre artikler udgivet i dag så meget tilfreds med mig selv, hvis ikke opbrugt. Som medlem af teamet skal vi udfylde et resumé af hver gruppe af hubs, vi er færdige med. Jeg lavede denne på de irske historie hubs.

Dag 5.

Jeg afsluttede de sidste to julegaveartikler og har offentliggjort dem. De tog lang tid, fordi jeg ønskede, at de skulle se godt ud. At få folk til at købe fra Amazon tror jeg meget på har med præsentationen, samt god information, at gøre.

Jeg har opnået det med alle fire julegaveartikler.

Dag 6.

Skriv artikler online for at tjene penge

Jeg har kun skrevet én artikel i dag. Jeg troede, at denne kun ville tage mig et par timer, men tog mig næsten seks. Så jeg var for træt til at gøre mere i aften.

Jeg har fem tilbage til at lave og kun et par dage tilbage. Ikke sikker på om jeg kan nå deadlinen.

Denne næste artikel var det krævede resumé for udfordringen fra Doctor Who-artiklerne, som jeg skrev i ugen før. Jeg ville ønske jeg havde lyttet til nogle af de mere erfarne forfattere i forummet.

De sagde, at det var bedst at skrive Summary Hub, så snart du er færdig med emnerne i den kategori. På den måde er de friske i dit sind. Jeg tog ikke hensyn til dette råd, og det var derfor, det tog så lang tid at skrive.

Dag 7.

Jeg har brugt omkring 16 timer efterbehandling af de sidste 5 artikler til udfordringen. Jeg havde meget af den skrift, der var skrevet på forhånd, så jeg kunne offentliggøre de fem skriftlige artikler i går aftes og i dag.

Så træt, jeg kan næsten ikke tænke, men det er en dejlig træthed. Jeg er meget tilfreds med min succes i denne udfordring. De fem skrive-artikler er nedenfor.

Dag 8.

Jeg læste gerne andre artikler fra holdet og besøgte forummet. Så læser jeg, at resuméet kun bør være en artikel for alle de tredive, vi havde skrevet under udfordringen. Og værre endnu, at resuméet ikke tæller i de tredive vi forventes at skrive.

Det betød at jeg var fem artikler kort for udfordringen, og havde kun to dage at gå på! Jeg arbejder på dem nu.

 

Online Skrivelektioner

HubPages 60-dages udfordring har helt sikkert været værd at deltage i og færdiggøre

Jeg har nået alle de mål, jeg satte mig for at færdiggøre i begyndelsen af udfordringen. Mine læsere og målrettede trafik er steget, og det har også min indtjening fra Google AdSense. Jeg sælger nu ca. ti til tolv varer om måneden på Amazon-netbutikken.

Med alt, hvad jeg har lært her på HubPages, ved at deltage i den udfordring, ved jeg nu med fuld tillid, at mine artikler fortsætter med at tjene mig penge online her på HubPages.

Skriv Artikler Online For At Tjene Penge - Del 2

Skriv Artikler Online For At Tjene Penge – Del 2

Skriv Artikler Online For At Tjene Penge - Del 2

Online Forfattersider

Jeg har altid elsket at skrive og så jeg besluttede at lære at skrive artikler online.
Nu bliver jeg betalt en månedlig indkomst for det, og jeg elsker det.

Misforstå mig ikke, det er meget hårdt arbejde, og det tog mig år at lære, hvor bedst det er at gøre det. Jeg havde publiceret artikler i over tredive år i magasiner og aviser.

Brug af online skrivemaskiner

 

At skrive online

Men jeg opdagede at det at skrive artikler online var helt anderledes. Jeg var nødt til at lære om Keyword Research og Search Engine Optimization. Sådan uploades billeder og videoer til artiklerne. Og meget mere.

Jeg har skrevet en dagbog for 30 dage i løbet af det første år af min skriftlige oplevelse online. Jeg håber, at det giver dig opmuntring til at fortsætte med din skriftlige karriere.

 

Online forfatterside – HubPages

Jeg blev medlem af et gratis online skriftligt websted på Hubpages. Det var det bedste, jeg nogensinde har gjort. Softwaren er meget nem at bruge med mange vejledninger, hvis du sidder fast. Hver ny artikel, digt eller fiktionstykke skal godkendes af Hubpages personale, før du får lov til at offentliggøre det.

Dette er at holde den meget høje standard for skrivning, som webstedet er kendt for. Hvis det sendes tilbage til revision, og du ikke ved, hvordan du kan forbedre det, så vær ikke bange.

Du kan gå til fora og bede nogle af de mange forfattere der om at se på det og give dig råd og tips.

Jeg har været der fire år nu og tjener i gennemsnit 500DKK til 870DKK om måneden. Det andet og tredje år fik jeg i gennemsnit 1250DKK til 2330DKK om måneden.

Men det ændrede sig for alle forfattere, da Google introducerede Panda Change. Det var et slag, men vi kom over det. Jeg har holdt ved at skrive, fordi jeg elsker det, og jeg tjener stadig nogle penge hver måned.

Denne dagbog handler om mit daglige skriveliv i 30 dage i mit første år og hvordan jeg kom videre. Jeg lærte om SEO og andre internetregler, og jeg havde brug for hjælp og opmuntring. Jeg tjente ikke min første udbetaling på 625DKK fra Google AdSense i omkring syv måneder.

Du vil se fra at læse dette, at det at skrive online for at tjene penge ikke er bliv-hurtigt-rig svindel. Det kræver meget arbejde og tid.

Dagbog for min nye skrivekarriere i 30 dage

På skrivewebstedet havde nogle medlemmer oprettet en udfordring til at skrive 30 artikler på 30 dage.

Brug derefter de næste tredive dage på at reklamere og tilbage-lænke for den bedste søgemaskineoptimering. Hvordan jeg kom igennem hver dag i udfordringen, er beskrevet her

Der var dage, hvor jeg kunne bruge 12 til 15 timer til at skrive to eller tre artikler og andre dage, hvor jeg var så syg, at jeg ikke engang kunne tænde computeren. Det lykkedes mig at få de tredive artikler skrevet indenfor fristen. Det var hårdt arbejde, men følelsen af præstation var også fantastisk.

Jeg havde online skriftlige mål, som jeg ønskede at opfylde i de 60 dage. HubPages 60 Day Challenge er nu over for mig. Ønsker du at blive medlem af HubPages og deltage i den næste 30-dages udfordring?

Denne dagbog vil hjælpe dig med at beslutte. Så hvis du er interesseret i, hvordan jeg gjorde det dagligt, kan du læse alt om mine skrivemåder her.

 

Dag 1.

Brugte de sidste par dage til at researche for mine Google-artikler. Jeg har besluttet de fem relaterede til Google, som jeg vil skrive

Dag 2.

Netop offentliggjort min anden artikel. Du kan læse den via dette link nedenfor.

Dag 3

Ikke en meget produktiv dag til at skrive i, fordi min astma var slem. Så jeg fik ikke den tredje offentliggjort. Det lykkedes mig at læse ganske få af de opdaterede Hublogs fra resten af holdet, for at se hvordan alle andre var med.

Dag 4

Fik lavet lidt mere forskning på mine Google-artikler i dag, men stadig ikke i stand til at være kreativ nok til at skrive dem. Hvis min astma ikke er så slem, så måske i morgen.

Jeg fik e-mail fra Sunforged selv og kunne få adgang til forummet. Jeg læste hans tråd om vigtigheden af rss feeds. Det er fantastisk, hvordan tingene går. Jeg har studeret om rss i lange tider. Tanken bag det og hvordan man gør det ordentligt har undveget mig.

Da jeg læste Sunforgeds tråd klappede det bare sammen. Så jeg kunne tilføje andre forfatteres rss feeds om udfordringen til mine hubs og på de rss websteder, som Sunforged venligt opførte i hans rss-artikel.

Længere nede på den tråd forklarede en anden forfatter, hvordan man konfigurerede en rss feed, så jeg kunne også gøre det for første gang. Lærte meget i dag, meget taknemmelig og glad for det.

Dag 5

Min astma er stadig ikke tilbage under kontrol, men bedre. Jeg har formået at få min tredje Google-artikel udgivet endelig. Du kan læse den her.

Dag 6

Jeg har lært meget mere i dag ved at læse diskussionerne på forummet og nyde det. Har læst og kommenteret på flere artikler og tjekket ind på nogle få hublogs for at se, hvordan alle klarer sig.

Dag 7

Hvor gik denne første uge til! Tiden flyver virkelig, når du har det sjovt. Det er svært at arbejde med at studere og forstå så meget information. Tak til alle de andre forfattere i udfordringen for hjælp og råd modtaget i denne uge.

 

Doctor Who Artikler

Dag 1

Kunne få en anden artikel om Google offentliggjort i dag. Jeg har altid en stor tilfredshed, når dette er gjort. Alt forskningen og tiden synes at være det værd. Her er min seneste artikel på Google.

Dag 2

Skriv Artikler Online For At Tjene Penge - Del 2

www.tjenpengefordinmening.dk Jeg modtog en behagelig overraskelse i min email i dag. En journalist fra avisen The Irish Examiner sendte mig efter at have læst min artikel om TB i Irland.

Der er et udbrud af TB i en skole i Cork, så det er i nyhederne. Han bad om tilladelse til at bruge to af billederne i min artikel og interviewede mig om TB. Den artikel, jeg skrev, omfattede interviews fra mine to tanter, som begge tilbragte år i et TB-hospital, da de var 12 og 19 år gamle.

En anden glimrende dag for læring. Tilbragte det meste af dagen på mine artikler og flyttede ting rundt. Dette var for at maksimere min chance for at få Google AdSense-annoncer på det rigtige sted. Værd at bruge tiden.

Dag 3

Jeg nyder forummet og lærer meget der også. Jeg føler mig som en del af holdet og får masser af hjælp, når jeg har brug for det. Jeg har fået en anden Google-artikel udgivet i dag.

Jeg var dog nødt til at lave en hel del forskning på denne. Google har virkelig så meget at byde på, som jeg ikke indså, før jeg skrev dette. Du kan læse det her.

Jeg har startet en anden kategori for udfordringen.

Denne er Doctor Who artikler. Jeg elsker at se dette science fiction tv-show, så disse artikler vil være en fornøjelse at skrive.

Dag 5

Min internetforbindelse er blevet skåret fra hele dagen og driver mig til vanvid. Lykkedes at offentliggøre to nye artikler, så det ikke kan være helt skidt.

Du kan læse dem her.

Dag 6

Læste en masse artikler fra udfordringsholdet. Jeg var også på forummet, jeg synes at lære noget nyt derfra hver dag, hvilket er fedt. Jeg har også formået at få min tredje Doctor Who-artikel færdig og offentliggjort i aften. Linket er nedenfor.

Dag 7

Har skrevet hele dagen og lykkedes at få to mere af Doctor Who-artikler færdige. Det er de sidste af dem for udfordringen. Jeg har til hensigt at fortsætte med flere af disse, når udfordringen er forbi. Tiden går virkelig meget hurtigt, når jeg skriver. Ønsker der var flere timer i dagen.

 

Du kan læse de to seneste Doctor Who artikler her.

Dag 1.

Jeg ville have gemt de irske historieartikler, jeg agter at skrive, til de andre kategorier i 60-dages udfordringen var færdige.

Jeg har tendens til at blive båret væk med dette emne og kunne løbe tør for tid til at skrive de andre.